Értékesítő partnereink

Értékesítő partnereink
A ZSOLDOS pálinkák fajtaszelektált pálinkák, amik a legzamatosabb, legkedveltebb gyümölcsök ízét, zamatát kínálják, és országos és nemzetközi versenyek bírálatain is zsűri elé kerülnek.
Tovább

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

Kapcsolat

A ZSOLDOS pálinka és a pálinka alapú italkülönlegességeinket jó szívvel ajánljuk
 
HORECA partnereinknek, akik két szegmensből választhatják a vendégeik igényeire szabott választékot és kísérő-szolgáltatásokra is igényt tartanak:
Ínyenceknek: a ZSOLDOS pálinkák fajtaszelektált pálinkák, amik a legzamatosabb, legkedveltebb gyümölcsök ízét, zamatát kínálják, és országos és nemzetközi versenyek bírálatain is zsűri elé kerülnek.
Hibátlan, korrekt terméket kiváló  ár-érték arányban kereső ügyfeleknek optimális választást kínálnak a Spiritus Primus 07 termékcsaládunk pálinkái.
Ajánljuk
  • akiket az első ízelítőre látnak vendégül,
  • vagy  kísérletező kedvűeknek, akik kíváncsiak és nyitottan kóstolnak egy almapálinka-alapú házasítást, vagy hordós érlelésű pálinkát,
  • vagy megvan bennük a Virtus, hogy megízleljenek 55°os terméket. 
Szolgáltatások: vezetett kóstolók, személyzeti tréning, pálinkáspohár biztosítása rendezvényekre stb.

Kapcsolat:
Kovács József értékesítési vezető
+20 946 3288
kovacs.jozsef@zsoldospalinka.hu

Kiskereskedőknek, akik figyelnek arra, hogy egyedi, odafigyeléssel készülő terméket helyezzenek polcaikra, amiknek árába nem épül be az elnyert minősítések révén megjelenő hozzáadott érték.
Akik velünk együtt hisznek abban, hogy az egyedi megjelenés, a különböző kiszerelések valamint a csomagolás miatt ajándék is lehet, amit a különböző kiszerelések miatt jól lehet igazítani az ajándékozó keretéhez.

Kapcsolat:
Kovács József értékesítési vezető
+20 946 3288
kovacs.jozsef@zsoldospalinka.hu

Élménykeresőknek, akik saját maguk vagy szeretteik, barátaik számára szeretnének különleges és emlékezetes programot, aminek szervezését átvállaljuk.
Pálinkakóstoló élmények vendégeinknek
  • akik szakértő kollégáink vezetésével bepillantást szeretnének nyerni a pálinka készítésének rejtelmeibe Tiszaföldváron található látványfőzdénkben.
A magyar kulinária iránt érdeklődőknek, akik:
  • szívesen bővítik tudásukat a pálinka készítés történetéről, hagyományairól és a napjainkban jellemző fogyasztási szokásokról ,
  • pálinkáinkat szívesen kóstolnák különleges ételpárosításokkal Budapesten vezetett kóstoló keretében,
  • örömmel ajándékoznak gasztronómiai élményt szeretteiknek, barátaiknak
Kapcsolat:
György Vince sommelier
+36209298428
gyorgy.vince@zsoldospalinka.hu
 
Pálinkát és élményt kínálunk. Kóstoljon bele!