Rólunk

Rólunk
Pálinkafőzdénket 2015-ben alapítottuk Tiszaföldváron. Fejlett technológiát alkalmazva szolgáljuk ki egyéni fogyasztóinkat, HORECA viszonteladóinkat, és a környék bérfőzési igényeit.
Tovább

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

Kapcsolat

Kik vagyunk mi?Pálinkafőzdénket 2015-ben alapítottuk Tiszaföldváron. Fejlett technológiát alkalmazva szolgáljuk ki egyéni fogyasztóinkat, HORECA viszonteladóinkat, és a környék bérfőzési igényeit. Lepárló berendezésünk egyedi oszlopos, egykörös rendszerrel dolgozik. Főzőmestereink pontos érzékszervi vizsgálattal irányítják az elektromos tüzelésű üstben folytatott pálinkafőzést. Az alapítóink jelentős, több éves pálinkafőzési és értékesítési tapasztalattal rendelkeznek.

Mi a mottónk, célunk?A gyümölcscefréből a lehető legmagasabb minőségű pálinka előállítása. Mert hisszük, hogy a jó pálinka gasztronómiai élmény, ami emeli az ünnepi alkalmak fényét és a hétköznapokat ünneppé varázsolja.

Hisszük, hogy az oszlopos rendszeren készült párlat intenzív illata, gyümölcsös karaktere minden korosztály számára vonzóvá teszi azt, nem csak a Kárpát-medencében, hanem azon túl is. Célunk, hogy folyamatos termék- és technológia fejlesztésekkel megfeleljünk ezen igényeknek.

Hol tartunk most?A jelenlegi kapacitás kihasználtság mellett 40% alkoholtartalomra vonatkoztatva évente körülbelül 12-13 ezer liter pálinka elkészítését tudjuk levezényelni. Ez megoszlik a bérgyártás és a kereskedelmi, saját márkás termékek között. A saját márkás termékek tekintetében büszkén mondhatjuk, hogy termékeink évről évre díjakat nyernek jelentős versenyeken. A legmagasabb elismerésünket megnevezve a 2018-as Quintessence pálinkaversenyen CHAMPION díjjal jutalmazott birs pálinkánk után, 2019-ben az Irsai Olivér szőlőpálinkánk is megkapta a CHAMPION díjat, melyet 192 nevezett tétel közül választottak az illatos és muskotályos szőlőpálinkák kategória győztesévé, valamint a legrangosabb nemzetközi bor- és párlatverseny, az International Wine & Spirit Competition Londonban tartott bírálatán aranyéremre minősítették.